Puppies

We have puppies! Meillä on pentuja!

Rogue One's A pups 8 weeks
Rogue One's A pups 8 weeks

D-litter born 11.4.2024

Rogue One's ROCK Puppies

Rogue Ones ROCK-puppies are here! (Suomeksi alla)

 

Puppies were born on Thursday 11th of April. All 6 puppies are strong and lively, we got 2 boys and 4 girls. This litter could not have sweeter parents and as grandparents, Rokki’s dad Zaga and Maya’s mom Piper live with me, this goes to them as well. In this litter, I also got a chance to create a connection with Piper and Zaga. 

I went through a long list of boyfriend candidates for Maya and summarized what I was specifically looking for: strong bones, nice balanced dog with good body measurements and good sized head with strong muzzle. The longer I thought, the problem was easily solved as Rokki had come to Finland and I realized that the suitable male is right in front of me, and he easily fulfills all the wishes I had. Funny coincidence is that Maya was with me in Poland to get her CACIB in a same trip when I got Rokki home.

As they compliment each other so well externally, I hope that the pedigrees match as well. Rokki is health tested with eye, back, elbows and hip exams. He has two certificates and one CACIB from two shows he has been entered. Rokki is super hobby dog, the kind I have not seen very often. He is training agility at the moment and starting competing.
Maya is a funny little dog that is very easy going and loves everything. Maya also loves squiky furry toys and treats and was fun to show with nice drive in movements. Maya got her Champion certificates quite easily and she is now waiting for her International Champion Title to be confirmed. She got her CACIBs from Finland, Estonia and Poland.
Maya is health tested for eyes and knees as well as for bile acid tests.

Read more of the parents on Dogs page

Mother: Rogue One’s Blonde At Heart

Father: Rajtar Dzikie Pola

SUOMEKSI 

ROCK-pennut ovat täällä! 6 reipasta ja jäntevää pentua syntyi 11.4.2024, 2 urosta ja 4 narttua.

Tämän pentueen vanhemmat ovat luonteeltaan kilteimmät ikinä, ja kun Rokin isä Zaga ja Mayan äiti Piper asuvat myös saman katon alla, voin sanoa samaa myös näistä isovanhemmista. Vihdoin minulla oli myös mahdollisuus yhdistää Zaga ja Piper. 

Mayan astutuksen tullessa vihdoin ajankohtaiseksi olin jo useamman vuoden miettinyt sopivaa uroskandidaattia. Listasin asioita, joita urokselta halusin: vahvaa luustoa, tasapainoista rakennetta, vahvaa päätä ja kuono-osaa. Rokki oli ollut Suomessa jo aikansa, kun minäkin pienellä patistelulla ymmärsin, että siinähän se uros on: Rokilla on juuri kaipaamani ominaisuudet ja enemmänkin. Hauska yhteensattuma on, että Maya oli mukana Rokin noutoreissulla, osallistuen näyttelyihin ja saaden myös kaivatun CACIBin.

Ulkoisesti nämä koirat sopivat toisilleen täydellisesti, toisiaan myös sopivasti täydentäen. Toivottavasti sukutaulut ja perimä ovat myös samaa mieltä.
Rokki on terveystestattu silmien, selän, kyynärien ja lonkkien osalta. Nuoriherra on sen tason harrastuskoira, että ymmärsin aika pian, etteivät aikani ja resurssini riitä useammalle nuorelle koiralle. Suurella haikeudella Rokki siirtyikin asumaan ystäväni luo. Siellä Rokki on treenannut ahkerasti agilitya ja pääsee pian kisaamaan virallisesti. Win-win kaikille.
Maya on hauska, huoleton koira, jolle elämä hymyilee koko ajan eikä murheet päätä pakota. Maya on tullut samaan rottakoirasukuun ja piippaavat hiirilelut ja namit saivatkin tämän neidin esiintymään näyttelykehissä loistavasti. Mayaa oli hauska esittää ja enemmänkin sai vain pidellä hihnasta kiinni, kaikki muu tuli Mayalta luonnostaan. Maya sai valiotitteliin tarvittavat sertifikaatit aika nopeasti kasaan ja sai nyt myös FCI:n vahvistuksen kansainvälisen muotovalion arvosta. CACIBeja Mayalla on Suomesta, Virosta ja Puolasta.
Maya on terveystarkastettu silmien, polvien ja sappihappotestien osalta.

Koska kaikki kuusi eivät voi jäädä kotiin, on pentueessa toivottavasti monipuolisen lupaavia yksilöitä niin harrastus- kuin tavalliseen perhe-elämään, kummankaan poissulkematta toista.

Rogue One’s pennut kasvavat kaiken keskellä ja pääsevät mukaan muun lauman touhuihin sitä mukaa kun ikää karttuu.

Pennut luovutetaan 8-viikkoisina, Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, sirutettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Lisäksi pennuille tehdään sappihappotestit. Pennut on trimmattu ja totutettu niin trimmaukseen kuin hoitotoimenpiteisiin. Pennun mukana saa kattavan pentupaketin kirjallisine ohjeineen (oma pentuohjeeni, Suomen Kääpiösnautserikerhon pentuopas sekä Trimmausopas) kuten myös opastuksen trimmaukseen ja välineisiin. Uudet rodun harrastajat liitetään Suomen Kääpiösnautserikerhon jäseniksi.

Kuulen mielelläni kasvateistani ja usein trimmauksen aikana vaihdetaankin monet kuulumiset. Pennun mukana tulee aina myös kasvattajan tukeni, autan ja neuvon aina kun vain osaan.

Suosittelen lukemaan myös Suomen Kääpiösnautserikerhon Etsitkö pentua -jutun TÄSTÄ

Lue lisää Mayasta ja Rokista koirien omalta sivulta

Pentueen äiti: Rogue One’s Blonde At Heart

Pentueen isä: Rajtar Dzikie Pola

Ota yhteyttä, jos tässä voisi olla pentu myös sinulle ja jutellaan lisää!

Niina niina@rogueminis.com

C-litter born 9.4.2022

Rogue One's POPs

 

Rogue Ones POP-puppies are here!

 
 

It took me a couple of years hard thinking back and forth, and then the decision was made, I will try another litter with Piper. The father candidates hadn’t changed either, they were still the same, handsome litter brothers I had had my eyes on for some years. Due the circumstances, the final selection was fast and Olli was going to be the father of this litter. His strong bones, good movements and harsh coat with lovely character will hopefully combine well with Piper.

I hope these puppies will be healthy and give hope for the future. This time I am not saying that they all stay home, but maybe 1 or 2 will continue in my breeding program. Thank you Minna and Nadja for making this litter true!

>> Litter C Pedigree

>> Pedigree of Olli

>> More of Piper here

B-litter born 25.11.2019

>> Pedigree of Rogue One’s Litter B

Alex and Piper puppies (4 males and 1 female) were born 25.11.2019. This was my another dream combination, already decided long time ago. Actually I think I saw picture of Alex when he was just born, and was very excited to see how he turns out. And quite well he did. I was lucky to get him here in Finland for mating, and even luckier to have him stay with me. He is just perfect, and he is just the way he is. Nothing less, nothing more. Handsome boy with sweet, kind, but still young macho character. Love the movement, always wagging tail, and the black coat, hoping to see that in his puppies. The puppies are extremely lively, all good size and have nice proportions. Piper is being super mom again: cleaning, feeding and holding the puppies safe under her loving paws. Thank you Alex owner Irina Lukasevich from Kennel Silver Rainbow to make this litter come true!

Read more of Piper in our Dogs page: rogueminis.com/dogs/

Puppies and pedigree at Finnish Kennel Club Database: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI11538%2F20&R=183.2

Alexin ja Piperin pennut syntyivät 25.11.2019, ja pentulaatikossa tuhisee erittäin pontevat 4 urosta ja 1 narttu. Alexin käyttö Piperin toisen pentueen isänä oli suunnitelmissa jo pitkään ja olen onnellinen, että tämä unelma toteutui. Suunnittelua tässä kuitenkin tarvittiin ennen kuin Alex matkasi Israelista tänne Suomeen astutukseen. Samalla olin todella onnekas, kun sain pitää tätä hauskaa kaveria luonani. Ihana todeta, että koira on juuri sellainen kuin olin nähnyt sen olevan, ehkä jopa vielä parempi. Alexilla on vaivattomat kauniit liikkeet, karkea musta turkki, aina heiluva häntä ja fiksu innokkaan nuoren miehen luonne. Pennut ovat erittäin eloisia, reippaita ja tasaisen ahneita pieniä kääpiösnautsereita. Toivon niistä kasvavan rodunomaisen röyhkeitä ja terveitä harrastuskoiria ja/tai sylinvaltaajia. Kaikille pennuille on löytynyt jo oma koti. Yksi pojista ja tyttö jäivät tästäkin pentueesta toivottavasti tulevaisuuden jalostuskäyttöön. Piperista voi lukea lisää koirien omalta sivulta: rogueminis.com/dogs/ B-pennut ja sukutaulu Kennelliiton jalostusnetissä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI11538%2F20&R=183.2

A-litter born 22.11.2018

PL, RO, SE, DK CH NORDW-16
I'm Perfect Gentleman Helloween

Myla's Cookies'N Cream "Piper"

LV JCH, LV, LT CH, BALTW-16
Myla's Cookies'N Cream

Sire of the A-litter is “Justin” Link to his pedigree

Dam of the A-litter is “Piper” Link to her pedigree

Rogue One’s A-litter pedigree

Justin and Piper puppies were born 22.11.2018. The litter has 1 boy and 2 girls. I knew already years ago when I saw Justin, that this combination was something I wanted to do. Seeing both dogs in real life, and going through them, thinking about their good and not so good sides, I believe this was excellent match. Also pedigree-wise, not only externally. Love the temperament and movement on both dogs, and can already see them in puppies.

Justinin ja Piperin pennut syntyivät 22.11.2018, pentueessa on 1 poika ja 2 tyttöä. Kun näin Justinin ensimmäisen kerran, päätin, että tämä olisi yhdistelmä, jonka haluan tehdä. Ja kun nyt näin Justinin, oli poika vielä parempi mitä olin ajatellut, ulkoisesti nämä koirat ovat täydellinen kombinaatio. Luonteet ovat molemmilla todella hauskat ja ystävälliset, sekä molemmat liikkuvat kauniisti.

Yksi nartuista jäi minulle kotiin ja muut kaksi ovat löytäneet oman rakastavan kodin.

Pentue Kennelliiton jalostusjärjestelmässä 

Scroll to top